Waarom met de trein reizen?

Geen inchecken op luchthavens met twee uur voor uw vlucht aanwezig zijn. Neem zoveel flessen water als je hartje begeert, treinstations zijn in de stadscentra en niet op grote afstand van de stad. Je kan gemakkelijk rond de treinwagon bewegen, sommige treinen hebben zelfs WiFi (tegenwoordig sommige vliegtuigen ook), u zie het platteland terwijl je met een snelheid van 300km per uur voorbij raast. Je ziet oude boerderijen, rijen hagen, kleine steden, gewassen, mensen doen hun ding.

Vanuit Londen neemt u de Eurostar naar Brussel, waar Belgisch bier en chocolade te wachten staan. Wandel door de stad en bekijk de 34 gebouwen van de beroemde cartoons (Kuifje en de Smurfen zijn Belgisch!). Als je een kunstliefhebber bent, ga dan naar het nieuwe Magritte Museum en koopt Belgische wafels uit de combi-Van die buiten geparkeerd staat.

Reis van Brussel naar Parijs op de Thalys-trein in iets meer dan een uur. Deze trein heeft WiFi. brussel naar parijs met eiffeltorenHandig voor het bijwerken van uw Facebook-status of het verzenden van een tweet aan al uw jaloerse volgelingen. Eet in Parijs slakken met knoflook en drink veel wijn. Bezoek Opera Garnier en ook als je niet van plan om een voorstelling te zien dan is een rondleiding door het gebouw zeker een must.

Dwaal over de oevers en koop originele kunst, eet stokbrood van een lokaal cafe. Er is zoveel te doen in de stad van de liefde die deze route eindigt in Parijs, zodat u er gemakkelijk nog een paar dagen aan kan toevoegen.

Meer reizen: reisverhalenwebsite